Text Ads

Cine nu isi doreste sa incaseze bani fara sa fie nevoie sa depuna vreun efort?

Programul de affiliate marketing tocmai asta ofera. Avand magazine afiliate la programul dumneavoastra, promovati produsele sau serviciile acestora, fara sa fie nevoie sa creati materialele de promovare. Magazinele online va platesc comision din toate vanzarile generate prin intermediul reclamelor text pe care dumneavoastra le afisati pe site, avand si o perioada de recurenta.

Bineinteles, vom alege doar magazine care au produse sau servicii foarte vandabile online, dar si pe cele pentru care putem monitoriza foarte bine fluxul de vanzare, astfel incat campania sa fie profitabila pentru toate partile implicate.

In ce consta?

Activitatea de Text Ads in regim de afiliere consta in inserarea unor reclame text in interiorul site-ului dumneavoastra. Astfel, in momentul in care utilizatorul acceseaza site-ul, vede reclama pe care o inserati dumneavoastra, ajungand astfel pe magazinul online de pe care poate vedea mai multe detalii si poate cumpara produsele sau serviciile dorite.

Este foarte important ca dumneavoastra sa aveti trafic tot mai mare pe site si sa alocati spatii bune reclamelor text pe care le afisati.

De asemenea, putem alege magazine online in concordanta cu specificul site-ului dumneavoastra.

Care sunt beneficiile dumneavoastra?

  • Profit extra

Care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmati?

  • Identificare magazine
  • Identificarea produselor care se vor promova
  • Stabilirea comisionului care se va oferi din fiecare vanzare realizata
  • Stabilirea perioadei de recurenta in care se va oferi comision din momentul in care utilizatorul da click pe banner
  • Afisare reclame text pe site
  • Monitorizare si raportare evolutie campanie
  • Incasare comision din totalul vanzarilor generate
  • sau solicitati-ne si va ajutam noi!

contactati-ne sa ne cereti parerea!

Noi va putem ajuta gasiti magazinele online si sa afisati Text Ads in regim de Affiliate Marketing. Trebuie doar sa ne spuneti mai multe detalii despre abonatii dumneavoastra si noi propunem magazine online pentru afiliere. De asemenea noi cream textele si monitorizam prin intermediul unei platforme de afiliere, optimizand astfel campania pentru cele mai bune rezultate. Contactati-ne chiar acum!

Studii de caz