logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Dezvoltare Web

Pentru a crea ceva functional, este nevoie si de dezvoltare. Oferim servicii de dezvoltare web, atat pentru creare site de prezentare, creare magazine online, creare bloguri, creare aplicatii si alte solutii care necesita dezvoltare.

In ce consta activitatea de dezvoltare?

 

Putem dezvolta diverse proiecte, cum ar fi:

 

Toate proiectele noastre indeplinesc standardele de calitate impuse, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai eficiente solutii atat pentru creare site, cat si pentru orice alta solutie.

 

Pentru creare site, realizam si SEO Basic, dar oferim si pachete de Search Engine Optimization dupa creare site.

 

De asemenea, la cerere se realizeaza si un modul de administrare a site-ului, astfel incat sa nu mai depindeti de dezvoltatorul site-ului, chiar daca nu aveti cunostinte de programare. Toate celelalte servicii, se pot realiza conform cerintelor de calitate impuse, dar si in concordanta cu cerintele dumneavoastra.

Care sunt beneficiile dumneavoastra?

  • Beneficii de imagine
  • Atragere de potentiali clienti, parteneri, furnizori
  • Maximizarea satisfactiei consumatorului -clienti multumiti
  • Vanzari
  • Dezvoltare solutii diverse si indeplinirea obiectivelor propuse

Care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmati?

contactati-ne sa ne cereti parerea!

Noi va ajutam in toate etapele necesare pentru creare site pentru compania dumneavoastra, magazin online, blog, aplicatia dorita sau orice alt proiect spre indeplinirea obiectivelor dumneavoastra! Contactati-ne chiar acum!

Cere oferta

    .