logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Google Shopping Ads este disponibil si in Romania

Biz Factory - Agentie de Publicitate > All  > Google Shopping Ads este disponibil si in Romania
image

Google Shopping Ads este disponibil si in Romania

Dupa o lunga asteptare, Google Shopping Ads este disponibil si in Romania. Am asteptat ceva timp lansarea acestui produs si la noi si iata ca asteptarea a luat sfarsit. 🙂

 

Nu este insa disponibil pentru toata lumea momentan.

 

Cum functioneaza? In motorul de cautare google, a aparut un nou tab, cumparaturi, unde putem vedea produsul cautat direct in motorul de cautare, ca intr-un magazin online: cu poza (avem chiar si functia de zoom), pretul, conditiile de livrare (pretul de expediere), titlul si descrierea produsului. De asemenea, vedem si cine vinde acest produs, la fel ca intr-un market place, asa cum suntem deja obisnuiti. Mai vedem detalii si oferte speciale si specificatiile produsului.
 

Mai avem si alte filtre, putand astfel sa selectam alt produs si se actualizeaza in timp real, direct in interfata google. De exemplu, daca exista produsul cu alte optiuni pentru dimensiuni, le putem selecta direct aici.

 

Astfel, vom putea vedea produse de la mai multi comercianti, fara a mai fi nevoie sa intram pe link daca nu este ceea ce cautam.

 

Pe laptop, avem chiar cateva filtre cum ar fi sortare pret si selectare magazin, astfel incat sa fie mai usoara cautarea.
Produsele pot fi vizualizate ca lista sau in grid si putem sorta dupa recenzii, pret crescator sau descrescator.

 

Cu aceste filtre, ne simtim ca intr-un market place. Desigur, se vor afisa doar produsele sponsorizate. Google nu afiseaza toate produsele din magazinele online, ca in cautarile organice. Daca magazinul face reclama, acesta va fi afisat.

 

Inca ceva: putem citi direct aici recenziile din google si putem compara produsele intre ele. Mai usor de atat nu se putea…

 

Tot pe laptop, pe langa tabul cumparaturi, mai avem si cateva produse afisate in partea de sus sau in dreapta a cautarilor cu care am fost obisnuiti pana acum.

 

Este un produs care functioneaza deja foarte bine in aproximativ 100 de tari si cu siguranta va avea un succes foarte mare si in Romania.

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website