FOTOGRAFIE DE PRODUS

Despre client

Palatul Vechiturilor este un magazin in care se cumpara si se vand zilnic tot felul de obiecte, atat vechi, cat si noi, tipic targurilor duminicale de pe vremuri.
In special, asa cum ne transmite si brandul, obiectele sunt antice si se adreseaza atat colectionarilor, cat si persoanelor care doresc sa faca un cadou care sa iasa din tipare.

Palatul Vechiturilor inchiriaza spatiu pe raftul magazinului, astfel incat orice persoana sa poata aduce obiecte care le ocupa spatiu in casa, dar pe care nu si-ar dori sa le arunce. Astfel, obiectele vor ajunge la persoane care le vor aprecia cu adevarat!

“Inchiriaza o polita de raft in magazinul nostru dichisit si curat pentru a vinde cu succes obiectele care iti ocupa inutil spatiul de stocare din casa. Fa un raid scurt in dulapuri, nu uita nici camara, debaraua, balconul, biblioteca, demisolul si podul, si sorteaza lucrurile pe care le stii a fi in plus. Daca membrilor familiei nu le mai folosesc, e un prilej bun sa le cureti si sa le pregatesti pentru a le valorifica la Palatul Vechiturilor. Vei plati doar polita inchiriata, fara alte comisioane.” spun reprezentantii Palatul Vechiturilor.

Obiective

Se doreste captarea atentiei potentialilor clienti prin fotografie de produs astfel incat sa fie convertiti in clienti.

Solutie

Fotografie de produs, cu ajutorul unui aparat foto profesional si prelucrate in programe speciale de editare foto.

Studii de caz