Advertoriale

Cine nu isi doreste sa incaseze bani fara sa fie nevoie sa depuna vreun efort?

Programul de affiliate marketing tocmai asta ofera. Avand magazine afiliate la programul dumneavoastra, promovati produsele sau serviciile acestora, fara sa fie nevoie sa creati materialele de promovare. Magazinele online va platesc comision din toate vanzarile generate prin intermediul articolelor pe care dumneavoastra le postati pe site ducand catre magazinul online al acestora, avand desigur si o perioada de recurenta din momentul in care utilizatorul da click pe articolul dumneavoastra.

Bineinteles, vom alege doar magazine care au produse sau servicii foarte vandabile online, dar si pe cele pentru care putem monitoriza foarte bine fluxul de vanzare, astfel incat campania sa fie profitabila pentru toate partile implicate.

In ce consta?

Activitatea de Affiliate Marketing prin intermediul advertorialelor consta in crearea unor articole pe care sa le postati in site-ul dumneavoastra, prin intermediul carora veti trimite utilizatori catre magazinul online pentru care doriti sa primiti comision din fiecare vanzare realizata. Astfel, in momentul in care utilizatorul citeste site-ul, vede articolul pe care il postati dumneavoastra si da click pe linkul din articol ajungand astfel pe magazinul online de pe care poate vedea mai multe detalii si poate cumpara produsele sau serviciile dorite.

Este foarte important ca dumneavoastra sa aveti trafic tot mai mare pe site si sa creati articole pe masura cititorilor dumneavoastra, astfel incat sa generati vanzare.

De asemenea, putem alege magazine online in concordanta cu specificul site-ului dumneavoastra.

Care sunt beneficiile dumneavoastra?

  • Profit extra

Care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmati?

contactati-ne sa ne cereti parerea!

Noi va putem ajuta sa gasiti magazinele pentru care sa faceti advertoriale in schimbul unui comision, dar si sa pregatiti campania, sa monitorizati si evaluati rezultatele. Trebuie doar sa ne spuneti mai multe detalii despre abonatii dumneavoastra si noi propunem magazine online pentru afiliere. Monitorizarea se face prin intermediul unei platforme de afiliere. Contactati-ne chiar acum!

Studii de caz